on THE road - Reisverslag uit Jubilee Pocket, Australië van Hester Lathouwers - WaarBenJij.nu on THE road - Reisverslag uit Jubilee Pocket, Australië van Hester Lathouwers - WaarBenJij.nu

on THE road

Blijf op de hoogte en volg Hester

17 Augustus 2016 | Australië, Jubilee Pocket

Inmiddels zijn we weer aantal dagen verder en ik heb nog geen tijd genomen om ons reisverslag te updaten! Inmiddels een onvergetelijk mooie trip noordwaarts via de Captain Cook highway naar Daintree National Park, Cape Tribulation gemaakt. Overnacht in het regenwoud. Camper is super. Het gevoel van vrijheid is zo fijn en dan is het hier zo mooi dat je elke keer kampeert op 10 stappen van de pacifische stranden. Zo mooi! We hebben vanuit de achtertuin over het strand gewandeld door het regenwoud. Weer was super! Wintertijd hier maar perfecte temp. van zo n 25 graden sunshine. Tweede dag regenwoud hebben we crocodillen cruise gedaan en daarna gezwommen in Swimming Hole.( natuursteen tussen schildpadden en vissen) ik niet trouwens!!! Kids genieten enorm. Die nacht is het begonnen met regenen ( ongewoon voor deze tijd van het jaar) en het heeft 2 dagen gehoost! Dat was voor ons minder erg want we moesten even wat kilometers maken richting Mission beach. Daar nig even een nachtje wakker gelegen met deja vu naar Rammatouelle watersnood. We stonden nl hier ook vlakbij strand en dan komt even dat geluid van waaiende palmen en klotsende oceaan je weer bekend voir! Gisteten naar Towsville gereden en de kids HQ Reef aquarium laten zien. Great barrièr reef nagebootst! He zwommen op camping Bbq aan daarna omdat vroeg donker is nog wat gelezen en gaan slapen. Vandaag is de zin er weer volop en we gaan naar Arlie beach waarvandaan we de Whitsundays gaan bezoeken . Zin in! Het is zo n 350 km dus even gas op de pin. Kids liggen als prins en prinses boven in bedje lekker te chillen , hebben ontbijtje op bed gehad en laten zich lekker rijden naar het volgende uitstapje

• 17 Augustus 2016 - 09:45

Papa Lat.:

Leuk weer een bericht van enthousiasme van jullie te krijgen en fijn dat jullie en ook de kids het zo fijn vinden.(Misschien ligt daar wel hun toekomst i.p.v. in ons ontstuimig werelddeel,vol afgunst en pietluttigheid.In ieder geval zullen ze daar veel minder geweld tegenkomen en zeker geen oorlog.Denkertje ????? )
    Wij maken het goed,zijn gezond voor zover de leeftijd ongemakken toelaat.Mama is naar de "zusjesdag" bij tante Rita.
    Met Mark gaat het nu weer naar omstandigheden goedWe moeten morgen naar Klop.
    Veel liefs van mama/papa ,omi en opi. Pas goed op jullie zelf en de kindjes!!

• 17 Augustus 2016 - 12:06

Kirsten:

Supergaaaaaf!! Een met de natuur!!! Wat heb je meer nodig; een dak boven je hoofd, de natuur, eten en drinken! Leven in de puurste vorm zonder alle poes pas die maatschappij, en we onszelf, opleggen. Lijkt me heeeeerlijk!!!

Geniet ervan!!!!

Ik kijk nu al uit naar alle foto's en filmpjes!!

Loooove you all!!!!

<3 <3 <3

Hester

Dit jaar de tweede grote reis die wij samen als gezin gaan maken. Na Zuid-Afrika gaan we deze zomer naar de Oost-kust van Australie. Van Cairns naar Sydney! We reizen via Hong Kong, waar we op de heen een dag de stad gaan verkennen om daarna door te vliegen naar Down Under desination Queensland. We verheugen ons op prachtige natuur van Australie. Ruig en easy going. Cheeers!!

Actief sinds 28 Juli 2016